Over mij

In 1976 ben ik geboren en opgegroeid in een gezin met vijf kinderen. Sinds mijn pubertijd wilde ik hulpverlener worden. Ik woon en werk in Amsterdam, ik ben getrouwd en moeder van drie opgroeiende tieners. 

 

In mijn praktijk help ik mensen met verschillende vraagstukken en problemen. Ik heb inmiddels bijna een halve eeuw levenservaring waarvan 30 jaar in werk en studie, 25 jaar als partner en 20 jaar als ouder. Dit alles is een onuitputtelijke inspiratie bron voor mijn werk als hulpverlener. Na jarenlang werken in verschillende instellingen en praktijken (jeugdzorg, crisisdiensten, huisartsenpraktijk etc) ben ik in 2017 mijn eigen praktijk begonnen om over de schotten van instanties , diagnoses en protocollen heen te doen wat mij het beste lijkt.

 

Ik heb pedagogische wetenschappen (orthopedagogiek) gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en daarna relatie en gezinstherapie aan het Amsterdams Instituut voor Gezins en Relatietherapie. In het kader van ‘een leven lang leren’ ben ik altijd blijven studeren. Ik heb EFT relatietherapie, systemisch werk (opstellingen) hypnotherapie en vele trauma therapie technieken geleerd zoals EMDR, brainspotting, EFT (tapping) etc

 

Ik heb opleidingen gevolgd bij verschillende opleidingsinstituten zoals de UVA, Rino, Phoenix, EFT vereniging etc maar de grootste leerschool is mijn werk zelf. In het contact met cliënten en collega’s verdiept mijn werk en eigen ontwikkeling zich dagelijks. Dat is ook de reden dat dit vak mij jaar in jaar uit mateloos blijft boeien.

Middels scholing en intervisie blijf ik altijd in ontwikkeling en breng ik direct al het nieuw geleerde in de praktijk.

 

Ik heb een groot collegiaal netwerk en maak deel uit van verschillende professionele samenwerkingsverbanden.

 

Ik ben lid van de relatietherapie verengingen NVRG en EFT.

 

Neem contact op als je hulp zoekt en het je aanspreekt!